Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

Campercontact

09 september 2022
Mobiliteit
Apps

Campercontact: De nummer 1 campercommunity met 1.000.000 gebruikers

Campercontact is een grote, actuele verzameling aan plekken waar reizigers met hun camper heen kunnen gaan. Zij zijn de grootste in Nederland en samen hebben we een mobiele app ontworpen, zodat Campercontact klaar is om heel Europa te veroveren.

Campercontact is dé plek voor inspiratie en oriëntatie, niet alleen tijdens het plannen van een camperreis, maar ook tijdens de reis zelf. Vind locaties in de buurt, bekijk ratings en foto’s van andere camperaars en plan je gehele route vooruit. In 2021 was er een stijging van bijna 30% in camperaankopen te zien t.o.v. 2020. Het reizen met een camper is nog nooit zo populair geweest.

Met het groeiende aantal gebruikers en locaties was Campercontact toe aan een vernieuwing van hun platform én de daarbij behorende mobiele app. Alle data moest overzichtelijk en snel voor de gebruikers blijven samenkomen. Daarom heeft Elements voor Campercontact een app ontwikkeld in React Native, die via één codebase op zowel iOS als Android devices te gebruiken is.

Case informatie

Elements Interactive

Rooseveltweg 11c

1314 SJ Almere

info@elements.nl

Opdrachtgever

Bekijk de andere case van Elements Interactive