Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

Best Kept Secret

Friendly Fire BV
28 april 2022
Overig
Branding, Design, Website

In samenwerking met bureau ..,staat is Best Kept Secret opnieuw uitgevonden, met een sterke herpositionering en een passende visuele identiteit. Aan Bravoure de taak dit door te vertalen naar een (online) strategie en bijpassende website.

De vraag van Best Kept Secret was om het festival opnieuw te positioneren en het nieuwe merkverhaal door te vertalen naar een online strategie en website. Na 2 jaar een afgelast festival was juist nu het momentum om Best Kept Secret opnieuw uit te vinden en het groots onder de aandacht te brengen.

Best Kept secret heeft als ultieme doel alles en iedereen – mensen, artiesten, disciplines en ideeën – te verbinden met muziek als gemene deler. Best Kept Secret wil de plek zijn waar alles samenkomt. Met dit als uitgangspositie is de kern van het merk opgebouwd: Music through the lens of culture, culture through te lens of music.

Met deze nieuwe propositie en sterke visuele identiteit als basis (gemaakt door ..,staat) werden wij bij Bravoure uitgedaagd om de grenzen van muziek verder te verkennen en te vertalen naar een online experience. Met het concept laten we bezoekers via een innovatieve manier een divers programma met muziek, food en art ontdekken. Het creative (UX) concept is ook meteen een knipoog naar het gevoel wat je op het festival hebt. Steeds weer nieuwe dingen zien en ontdekken. Je laten meenemen in het gevoel en erin verdwalen.

Naast de website is er nagedacht over hoe het merk terugkomt in alle touchepoints en is rn een online (social) go – to market strategie gecreëerd met betrekking op de lancering van de nieuwe positionering en een jaarplanning voor de ticketing verkoop en line-up. Allemaal gericht op een year round contact met de bezoekers (pre, tijdens, post) visit. Ook is er direct een CDP geïntegreerd om marketing automation flows uit te zetten en data te verzamelen over de bezoekers om die persoonlijker en gerichter een band mee op te bouwen.

Case informatie

Bravoure

Oosteinde 23

1017 WT Amsterdam

0202629909

hallo@bravoure.nl

Opdrachtgever

Friendly Fire BV

Bekijk de andere case van Bravoure