Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

Beleef de impact van technologie

FME
18 november 2021
Maakindustrie
Digitale Transformatie, Kunstmatige Intelligentie / AI, Website

FME zet zich in voor vragen en uitdagingen waarop technologie het antwoord is. Deze organisatie behartigt de belangen van haar 2000+ leden, variërend van startups en scale-ups tot multinationals in de technologische industrie. Als digitale partner van FME hebben we een inspirerend contentplatform voor de technologische industrie ontwikkeld, inclusief een zelflerende Mijn FME-omgeving voor leden. Het platform is een belangrijke stap in het mobiliseren en verbinden van de technologische industrie en samenleving. 

Optimaal verbonden content op relevante thema’s
De website laat zien hoe de branche zich ontwikkelt en hoe deze bijdraagt ​​aan de belangrijke maatschappelijke uitdagingen van onze samenleving. Alle content is gerelateerd aan de thema’s binnen de missie van FME: arbeidsmarkttransities, technologische transities en maatschappelijke transities. In een intensieve strategiefase hebben we veel aandacht besteed aan informatiearchitectuur en hoe we de content slim kunnen verbinden met de diensten van FME. Zo kunnen alle doelgroepen van de website gemakkelijk hun weg vinden en worden ze zo goed mogelijk bediend.

Zelflerend vermogen voor content op maat
Leden van FME profiteren van een exclusieve Mijn FME-omgeving. Deze omgeving biedt toegang tot een breed scala aan informatie, tools, netwerken en gegevens over alles wat speelt binnen de branche. Door het zelflerende vermogen van Mijn FME krijgt elke ingelogde gebruiker een gepersonaliseerd contentaanbod. Afhankelijk van het klikgedrag genereert het systeem een ​​unieke combinatie van relevante nieuwe content. Met deze data kan FME ook makkelijker gerelateerde producten, diensten en activiteiten leveren. Deze omgeving speelt een centrale rol bij het verbeteren van de online dienstverlening van FME.

Optimaliseren met data en onderzoek
Sinds de livegang zijn we blijven doorontwikkelen aan de website van FME. Vanuit het strategisch raamwerk richten we ons op waar we de meeste waarde kunnen toevoegen. Dit doen we door de website te toetsen aan de hand van verzamelde data en gebruikersonderzoek. Zo komt het platform steeds meer tegemoet aan de behoeften van gebruikers. Door optimalisatie draagt fme.nl steeds meer bij aan de missie van FME: de technologische industrie mobiliseren en verbinden om een ​​betere wereld te creëren. 

Case informatie

Flink

Regulusweg 5

2516 AC Den Haag

info@flink.nl

Opdrachtgever

FME

Bekijk de andere case van Flink