Siteimprove x DDA exclusieve ontbijtsessie

Op donderdag 10 oktober is de exclusieve ontbijtsessie ‘Succesvol digitaliseren voor iedereen’ voorafgaand aan het event Web Accessibility Live. Deze sessie is in navolging op de inspiratiesessie Accessibility die wij eerder dit jaar georganiseerd hebben, ook in samenwerking met onze partner Siteimprove. 


De mix tussen publieke vertegenwoordigers, private vertegenwoordigers en digitale experts brengt goede inzichten die ingezet kunnen worden in succesvolle digitalisering en innovatie. Ook tijdens deze sessie is deze mix weer vertegenwoordigd. Zo waren er vorige keer mensen van Kadaster, UWV, Gebruiker Centraal, ICTU, Philips, Vodafone en collega’s uit de branche.


Tijdens de ontbijtsessie is keynotespreker Rik Vera te gast. Rik begeleidt bedrijven bij het bedenken van klantgerichte strategische innovatie. Hij is een veelgeprezen auteur en vertrouwd adviseur op het gebied van extreme klantgerichtheid, disruptie, veranderende bedrijfsmodellen, sales en marketing. Hij kan ons als geen ander voorbereiden op 'The Day After Tomorrow'. Tijdens zijn keynote ontdekken we hoe het gedrag en de behoeften van onze klanten de leidraad zijn voor onze organisaties en welke rol technologie daarin moet spelen.


Na de keynote van Rik Vera gaan we met elkaar in gesprek aan de hand van een aantal stellingen. Krijn Schuurman zal dit gesprek aan de hand van stellingen begeleiden. Aansluitend op de ontbijtsessie organiseert Siteimprove dit jaar de derde editie van het jaarlijkse Web Accessibility Live event. 

 

Agenda

Breakfast session – Invite only (Siteimprove x DDA) 

8:15 Registratie + Koffie & snack 

8:30 Kick-off  

8:35 Keynote “The Day After Tomorrow”– Rik Vera 

9:00 Discussies / Stellingen - Moderator Krijn Schuurman 

9:40 Ontbijt & Netwerken

10:10 Einde

10.30 Opening Web Accessibility Live

 

Wil jij hierbij zijn? Laat het ons weten via info@dutchdigitalagencies.com, zodat we een plekje voor je kunnen reserveren.  

 

 

Het is groter dan een app

Klik om te lezen

DDA luidt noodklok over uitwerking van de NOW-regeling: ‘Dit is funest voor veel van onze bureaus’

Klik om te lezen