Web Accessibility Live event

Na de succesvolle voorgaande edities organieert Siteimprove dit jaar wederom, in samenwerking met Stichting Accessibility, een gloednieuwe versie van het Web Accessibility Live event!

 

Programma
Er staat een fantastisch programma voor je klaar met een divers aanbod aan interessante sessies, allemaal in het teken van webtoegankelijkheid. Kom erachter hoe je digitale volwassenheid voor jouw organisatie bereikt, luister naar de inspirerende verhalen van o.a. Accenture en VodafoneZiggo, stel al jouw vragen aan toegankelijkheidsexperts, leer hoe je toegankelijke video's maakt met je smartphone en heel veel meer! Bekijk hier het hele programma.

 

De dag wordt uiteraard afgesloten met een gezellige borrel. Dit geeft jou volop de kans om te netwerken en (nog meer) kennis op te doen van andere organisaties.

 

Dagvoorzitter
Dit jaar zal Marelle van Beerschoten de dag voorzitten. Marelle is een gedreven ondernemer in de digitale wereld; gegrepen door de snelle ontwikkeling van technologie en gedreven om het verschil te maken met invloedrijk werk. Als eigenaar van Digital Shapers, inspireert ze mensen om creatiever naar digitale veranderingen te kijken en hun mindset op dit gebied te vergroten.

 

Locatie
Dit jaar vindt het evenement plaats op een nieuwe locatie; De Woonindustrie in Nieuwegein. De locatie is goed bereikbaar met het OV (de tram vanaf Utrecht Centraal stopt 6 keer per uur voor de deur) en er is een groot openbaar gratis parkeerterrein voor de deur met meer dan voldoende parkeerplaatsen.

 

Kaarten
Kaarten voor het event bedragen €99,95 per stuk. De opbrengst van de kaartverkoop gaat naar het Gehandicapte Kind (voorheen de Nederlandse Stichting van het Gehandicapte Kind). Koop ze hier.

 

Het is groter dan een app

Klik om te lezen

DDA luidt noodklok over uitwerking van de NOW-regeling: ‘Dit is funest voor veel van onze bureaus’

Klik om te lezen