Zicht online

Zicht online is een full service bureau voor online communicatie, met strategie, design, marketing en technologie onder 1 dak.
Zicht helpt merken online succesvol te maken door ze betekenis te geven in het dagelijkse leven van hùn klanten, cliënten, publiek of fans.
Ons team bestaat uit ervaren strategen, user experience designers, developers en online marketeers. In nauwe samenwerking met onze opdrachtgevers ontwikkelen we activerende websites, platforms, communities en tools met user experiences die bijdragen aan beleving én conversie.
Ontworpen vanuit een holistische online strategie en gebouwd met de beste open source technologie. Zo helpen we onze klanten hun online ambities en doelstellingen waar te maken.

Onze rol als partner
Als online partner geloven we in een samenwerkingsvorm waarin vertrouwen en werkplezier de belangrijke waarden vormen en streven we naar een langdurige relatie. We voelen ons medeverantwoordelijk voor resultaten en stellen ons pro-actief opstellen op om die resultaten ook te behalen.
Door het online gedrag uitvoerig te meten en met het uitvoeren van tests hebben we continu inzicht in wat de gebruiker werkelijk op de website doet. Zo helpen we onze klanten continu te optimaliseren en de conversie te verhogen. Tegelijkertijd tracken we de hele keten van online interacties van een prospect zodat we met behulp van marketing automation software een geautomatiseerde dialoog kunnen uitvoeren, gebaseerd op zowel impliciet als expliciet gedrag.

We ontvangen je graag voor een kennismaking in onze ruime studio in hartje Rotterdam voor een kop koffie en een goed gesprek!