Gravity

Mensen houden van simpel. Maar simpel is niet makkelijk. Gravity vereenvoudigt complexe vraagstukken en vertaalt bestaande ideeën of strategieën naar verrassende digitale oplossingen. Zodat het product of de service wordt toegelaten. In de hoop te mogen blijven, vanzelfsprekend te worden en dus onmisbaar. Net als de zwaartekracht.

De uitdaging is moeilijke zaken vereenvoudigen. Dat is allesbehalve makkelijk. Als je erin slaagt simpele en doeltreffende oplossingen te ontwikkelen, kun je mensen raken, binden en bewegen. Zodat ze je omarmen en je toelaten in hun leven. En dat zorgt voor een business die groeit.

Gravity ontwerpt, bouwt en ontwikkelt digitale platformen die het leven van organisaties en gebruikers makkelijker maakt. Vanuit het centrum van Amersfoort werkt een team van 20 professionals aan digitale producties die resulteren in platformen die problemen tackelen en dagelijkse situaties vergemakkelijken. Opdrachtgevers zijn onder andere Zwitsal, Appelsientje, FrieslandCampina, CanalDigitaal, DHL, Fantube, Circuitpark Zandvoort and Yarden.