Organisatie

Dutch Digital Agencies wordt geleid door het bestuur, de dagelijkse uitvoering is in handen van het bureau management. Zij stellen zich graag aan uw voor!

DDA-

Adjan Kodde (directeur Mirabeau), voorzitter bestuur
“Digital is voor veel bedrijven bepalend geworden in hun strategie. Dit zorgt ervoor dat het werk van onze leden steeds meer impact krijgt en dat betekent vervolgens weer veel voor de DDA bureau’s. Ik hoop mijn ervaring vanuit Mirabeau in te kunnen zetten voor een verdere uitbouw en professionalisering van de branche van digital native agencies.”

hans-maltha-2

Hans Maltha (directeur Burst)
Ik kijk er naar uit om met mijn kennis en ervaring een toegevoegde waarde te kunnen bieden aan de DDA. Het is een prachtige club van bureaus die in een rap tempo de branche naar een hoger niveau tilt.

Alex Otten_20140515_0036 150x150 zw

Alex Otten (directeur Estate Internet), penningmeester
‘Door te kijken waar we zaken kunnen bundelen, kunnen we veel meer bereiken dan als individuele bedrijven. Ik zet me graag in om een actieve bijdrage te leveren aan DDA, zodat we als opdrachtnemers en werkgevers nog verder kunnen ontwikkelen.’

 

Ivo Roefs (co-CEO DDB & Tribal)
“Ik ben blij dat ik binnen deze energieke club onderdeel uitmaak van het bestuur. Door nauwere samenwerkingsverbanden aan te gaan zullen we de digitale industrie naar een zichtbaar en hoger plan te trekken.”

 

greenberry-29

Jan-Willem van Beek (Founder & Strategy Director Greenberry)
“Digitale bureaus zijn cruciaal voor innovatie en talent is daarbij bijzonder belangrijk. Goede relaties met opleidingen, zichtbaarheid bij talent en zorgen dat zij op een enthousiaste manier terecht kunnen bij bureaus, zegt Jan-Willem. Ik ga een actieve bijdrage leveren om dit waar te maken.”

 

foto-annemieke-deering  Sabine (1)        OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Annemieke Deering (links), Sabine Ottervanger (midden) en Anne de Man (rechts)
Annemieke Deering, Sabine Ottervanger en Anne de Man hebben de dagelijkse leiding over het bureau. Hieronder vallen zaken als belangenbehartiging en de uitvoering van de diverse onderzoeken. Bovendien zijn zij verantwoordelijk voor de stimulering van kennisuitwisseling door de organisatie en uitvoering van events en ledencommunicatie. Voor vragen kan er contact worden opgenomen via info@dutchdigitalagencies.com.

Events

 • 28 februari

  UX Meet-up: The English Breakfast Edition

  Lees meer
 • 07 maart

  Kennissessie Holacratie – Zelfsturende Organisatie

  Lees meer
 • 16 maart

  eRetail

  Lees meer
 • 13 april

  Emerce Conversion

  Lees meer