Lid worden

Dutch Digital Agencies is de branchevereniging van de beste digitale bureaus van Nederland. Dutch Digital Agencies behartigt de belangen van haar leden en stimuleert actief de professionaliteit, transparantie en het creatief en innovatief vermogen van de branche.

Criteria
Om lid te kunnen worden moeten digitale bureaus voldoen aan 3 criteria:

 • Minimum omzet van 1 miljoen euro
 • Hoofdaannemer van het online kanaal
 • Minimaal 2 van de 3 disciplines aanbieden: (1) Strategie & Concept (2) Design & Functioneel Ontwerp en (3) Realisatie.

Lidmaatschap
Dutch Digital Agencies is een vereniging die zich richt op de directeuren van de aangesloten leden. Voor deze leden worden verschillende bijeenkomsten georganiseerd en projecten uitgevoerd. Elk jaar voert Dutch Digital Agencies projecten uit die de kwaliteit van de bedrijfsvoering stimuleren. Zoals een jaarlijks onderzoek onder kengetallen van leden, zodat elk lid een benchmark heeft van omzet, winst, salarisschalen, uurtarieven en meer. Alle leden kunnen een gratis klanttevredenheid onderzoek uitvoeren en is er functienamenboek binnen de digitale industrie samengesteld. De jaarlijkse prijs voor het beste interactieve werk, de Dutch Interactive Awards, is samen met Emerce geïnitieerd.

Verder behartigt Dutch Digital Agencies de belangen naar pers, overheden en instanties. Leden vinden het erg waardevol om van gedachten te wisselen met directeuren/eigenaren van gelijkwaardige kwalitatieve digitale bureaus. De sfeer op deze bijeenkomsten is open en wordt als zeer inspirerend ervaren. Het lidmaatschap bedraagt €2500,- per jaar (ex BTW).

Wil je meewerken aan de professionalisering van digitale industrie, voorop lopen met de innovaties en kennis rondom internet, deel uit maken van vele activiteiten op ICT-vakgebied en de beslissen in de stem van de digitale bureaus in Nederland? Word dan lid van Dutch Digital Agencies en neem vandaag nog contact met ons op:

Dutch Digital Agencies
POSTBUS 6331
1005 EH Amsterdam
085 4010391
info@dutchdigitalagencies.com

Events

 • 28 februari

  UX Meet-up: The English Breakfast Edition

  Lees meer
 • 07 maart

  Kennissessie Holacratie – Zelfsturende Organisatie

  Lees meer
 • 16 maart

  eRetail

  Lees meer
 • 13 april

  Emerce Conversion

  Lees meer